logo

Kennis

Neem contact op met ons

Details van dakconstructie en waterdichte constructie (二)

Oct 27, 2017

Vier. anti-feixe op het watergat


Het anti-feixe watergat is vaak een onderdeel van de lekkage. In dit geval hebben de ontwerpers vaak een zekere verantwoordelijkheid. Als de ontwerpbehoeften niet duidelijk zijn, resulterend in blinde bouwwerkers, kan de bodem van het gat niet uitkomen, waardoor een gat in het water, of te weinig waterreservoir, het gat niet waterdicht kan zijn. Maar terwijl de constructie van serieus verantwoordelijke medewerkers, terwijl de langetermijnmaatregelen corrigerende maatregelen nemen, deze nadelen volledig worden overwonnen. Nadat u eerst de onderste hoogte van absoluut precies hebt geopend, niet voor de gaten in het water; Ten tweede is het watergat van de sectie te groot, minder dan 150 mm hoogte, breedte, niet minder dan 250 mm, om drainage te vergemakkelijken. Tenslotte, zorgvuldig gedreven waterdicht ontwerp, het eerste gat en een gat in beide uiteinden van het afgesloten afdichtingsmateriaal in strak, en bouw dan een polymeerbekleding of -spoel om ervoor te zorgen dat sommige van de fundamenten (niet minder dan 2 mm) dik zijn voor de uniform; Het te standaardiseren oppervlak, vlak. Als een gat met water begraven pijpen, is de buisdiameter niet minder dan 75 mm, de buis aan beide uiteinden en betonnen contacten in de groef en verzegelde materiaalafdichting. Dit is de enige manier om daklekken effectief te voorkomen door watergaten.

Ten vijfde. het hoogtepunt van de pijpleiding dak


De loodgieterswerk en het dak van het kruispunt is ook zeer kritische plaats, moet zeer geëvalueerd worden. Markeer de dakbuis, terwijl de raad en omgekeerd na de installatie van twee gesneden de omgekeerde plaat is geïnstalleerd. Ten eerste kan u in de loodgieter en het dak van de overdracht zijn in het gebruik van waterdichte mortel met conische vorm en om de 20 × 20 mm groef opzij te zetten om afdichtingsmateriaal in te voeren en vervolgens de extra lagen op te nemen. Door zijn belangrijke delen van extra lagen om twee te maken. Als de spiraalconstructie aan de bovenzijde van de buis een metalen velg of draadlus moet worden toegevoegd, moet de bodem aan de natuurlijke, gladde verbinding worden aangesloten. Voor zover deze laatste bijzonder kritisch is, slecht hanteren, makkelijk lekken. U moet eerst de cementuitbreiding gebruiken in de versterkte versterking met invoegtoepassingen, om krimpkratten te vermijden, en dan nauwkeurig in overeenstemming met de vorige behandeling, zorgvuldig opbouwen van de buis.

Zes. de yin en yang hoek


De waterdichte laag van de yin en yang hoek van de graswortels moet voldoen aan de eisen van de "specificatie" van de boog (of zuivere) straal volgens de verschillende materialen zijn: het polymeer synthetisch membraan 20 mm; Gewijzigd asfaltmembraan en waterdichte coating 50 mm; 100-150 mm bitumen membraan. Omdat deze delen van de stressconcentratie vaak voorafgegaan worden door een groot gebied van water en beschadiging, zodat deze met een extra laag moeten worden verbeterd. Extra lagen kunnen worden beschilderd, bekleed of versterkt met papierrollen. De breedte aan elke kant (hoogte, vliegtuig) moet ≥ 200 mm zijn. Hoek moet de hoofdzaak zijn, de hoek moet voornamelijk een lege winkel zijn, het is geschikt voor de grote winkel om de breedte van elke zijde op 50 mm te plakken.

zeven. Waterdichte laagkop


Waterdichte laagverwijderingsplaatsen zijn moeilijk maar ook kritisch, het kan niet altijd Alice, Delaminatie en lek leiden. Dit zou streng moeten zijn volgens de "normen" de bouw van een boete vereisen, moet niet licht worden genomen.
De waterdichte laag op de kroonlijst van het hoofd moet 50-100 mm van de rand van de kroonlijst zijn; In delen van het waterhoofd van de hoogte van het dak van de evenwichtslaag mag het niet minder zijn dan 250 mm.
De schelp   Waterdichte laag T kop kan direct waterdicht worden gecoat, vaak met het materiaal, de afdichtingen zijn mogelijk. Als het membraan waterdicht eerste verwerking is, zijn de koppelingen meer, moet streng volgens de bouwprocedures. Waterdichte laag voor de eerste constructie in het hoofd, om de groef te zetten, moet de groef breed en uniform zijn, gladde vorming, zodat de constructie van de Groove waterdichte laag bij het einde; Een groot gebied in de waterdichte constructie ; Fijn proces . Dit betekent dat de groef t druk groef aan het einde van een metalen braid versterking spoel en dan verzegeld met de afdichtingsmiddel en vervolgens met cement mortel reinigt.
Houd er rekening mee dat: Hoewel we de aandacht kunnen vestigen op speciale aandacht voor ons, hoeken en andere ontwerpelementen, betekent dit niet dat u het grote waterdichte bouwgebied kunt overslaan. Als een groot gebied van kwaliteit waterdicht ontwerp, maar de toekomst zal ook lekken produceren. Slechts twee, samen met wetenschappelijk beheer en onderhoud, helpen het lek volledig voor de waterdichtingsontwerpproblemen van algemene kwaliteit.


Kennis van de relevante industrie
Ons Product
Afdichting membranen
Afdichting apparatuur
Afdichting harsen
Informatiecentrum
Onze geschiedenis
Ons certificaat
Onze service
Contact informatie

No.32 Siyuan weg High Tech industriële ontwikkeling Zone, Shandong Qingdao

Tel: +86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun waterdicht Technology Co., Ltd voorbehouden alle rechten.