logo

Kennis

Neem contact op met ons

Duurzaam Concrete afdichting oplossing

Nov 02, 2017

De meest gebruikte synthetische materiaal op de planeet is concrete.Alle bouwprojecten – kleine, middelgrote en grote – gebruik hebben gemaakt van beton in een of andere manier.

Echter, zoals blijkt uit de afbrokkelende infrastructuur en structuren de wereld, de kwaliteit van het beton kunt bepalen of een project al dan niet echt levensvatbaar is. Zo is de bouw van een brug met een levensduur van 50 jaar bijvoorbeeld niet economisch levensvatbaar als je de kosten van de oorspronkelijke bouw, eventuele reparaties en de kans op vroegtijdige vervanging bedenkt.

Beton is het meest gebruikte bouwmateriaal ter wereld. Maar, betonstructuren over de hele wereld zijn op dit moment niet voldoen aan hun ontworpen levensduur als gevolg van snelle verslechtering – meest daarvan wordt veroorzaakt door het vervoer van vloeistoffen en vocht door het beton.

Helaas, veel gemeenschappelijke concrete waterproofing methoden niet toevoegt aan het leven van dat beton, bevatten namelijk geen schadelijke stoffen en zijn moeilijk toe te passen. Kristallijn afdichting betonsamenstelling bieden gelukkig een andere optie.

Kennis van de relevante industrie
Ons Product
Afdichting membranen
Afdichting apparatuur
Afdichting harsen
Informatiecentrum
Onze geschiedenis
Ons certificaat
Onze service
Contact informatie

No.32 Siyuan weg High Tech industriële ontwikkeling Zone, Shandong Qingdao

Tel: +86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun waterdicht Technology Co., Ltd voorbehouden alle rechten.