logo

Kennis

Neem contact op met ons

EPDM-TBD voordelen in vergelijking met het traditionele asfalt

Oct 13, 2017


Zelfklevende EPDM-TBD-spoel in vergelijking met de traditionele asfalt zelfklevende spoel voordelen:

 

De mens om te overleven, om de levensduur, kwaliteit van de lucht is het belangrijkst. Nu de leefomgeving is goed of slecht, kan worden gezegd dat elke industrie, is onze waterdichte industrie gerelateerd aan het leven van ieder van ons. Waarom zeg je dat? Omdat onze gebouwen en contactpersonen (zoals residentiële wijken, winkelen, metro tunnels, luchthavens, etc.) gebouwen onlosmakelijk verbonden met de waterdichte producten zijn. Daarom, de selectie van waterdicht materiaal is bijzonder belangrijk. Het volgende beschrijft de verschillende aspecten van EPDM-TBD reactieve zelfklevende afdichting membraan en het traditionele asfalt waterdicht membraan verschil maken.

 

1.het perspectief van de bescherming van het milieu:

 

(1) SBS afdichting: het belangrijkste materiaal voor het asfalt, verzachting van olie, uit de grondstof oogpunt hun producten bevatten benzeen en koolwaterstoffen, in het productieproces van de verwarming van een groot aantal schadelijke gassen, waardoor milieu verontreiniging, maar ook voor het menselijk lichaam ademhalings- en huid erosie.

(2) EPDM-TBD zelfklevende spoel: het belangrijkste materiaal voor het ethyleen-propyleen rubber elastomeer, het materiaal zelf niet-toxisch en smaakloos, het bedrijf maakt gebruik van nieuwe technologie produceert geen eventuele uithardende agent, Gasgevenenremmen door oplosmiddel, zodat in het productieproces is geen verwarming produceren toxische stoffen, het gas uit de omgeving van de lucht maakte geen vervuiling, terwijl de menselijke luchtwegen en de huid kan niet elke erosie.

(3) om te zeggen dat zoals SBS asfalt membraan bevat in de praktische toepassing van het membraan, het materiaal is hetzelfde, ongeacht de locatie van het project in het gebruik van materialen, laat materiaal bevat giftige stoffen blijft vormen, vervuilen de lucht, schade het lichaam, kan niet worden geëlimineerd. De zelfklevende EPDM-TBD spoel, het materiaal bevat geen oplosmiddelen, molding bouw zal niet het probleem van de gasdistributie, geen luchtvervuiling gemaakt hebben.

 

2.de bouw van de intensiteit van de arbeid van de werknemers op de vergelijking:

 

(1) van het gewicht, SBS waterdicht membraan 10 m2 ongeveer 35kg of zo, terwijl de EPDM-TBD waterdichte spoel 20 m2 met een gewicht van ongeveer 30kg, hetzelfde gebied verschil van 1 maal het gewicht van de werknemers de arbeid verminderen kan dwingen meer dan de helft.

(2) van de constructie snelheid, omdat zelfklevende EPDM-TBD-spoel is relatief zacht, in de bouw proces is niet eenvoudig om vat, doen niet moet teveel extrusie en SBS zelfklevende coil hard, gemakkelijk optreden tijdens het bouwproces Drum fenomeen, moeten niet alleen squeeze en meer tijdrovend, bestrating snelheid natuurlijk geen EPDM-TBD zo snel.

 

3.Vergelijk uit speciale houten of stalen dakbedekking werken:

 

(1) in de houten structuur kan dak niet SBS asfalt zelfklevende afdichting, omdat de spoel in de oplosmiddelen corrosie van hout, zal leiden tot het hout verval engineering risico veroorzaakt en EPDM bevat oplosmiddelen, niet hout Resulting in corrosie, niet doen Verwijder de lijm kan direct worden verbonden.

(2) op het dak van de staalconstructie, SBS asfalt zelfklevende spoel plakken na een periode van tijd zal spleet, afvallen, en EPDM-TBD zelfklevende Spoel -40 ℃ zullen niet kraken, lange tijd gebruik zal niet gebeuren vallen af.

 

De bovenstaande beschrijving, kunnen we zien dat reactief zelfklevende EPDM-TBD afdichting membraan milieuvriendelijke ecologische producten; hoge prestaties en, goede kwaliteit goede kwaliteitsproducten; is eenvoudige constructie, eenvoudige bediening, snelle en efficiënte producten; Een breed scala van materialen voor bouw vochtdicht maken van toepassingen. Bescherming van het milieu waterdicht, gelieve aandacht besteden aan reactieve zelfklevende EPDM-TBD afdichting membraan. Kennis van de relevante industrie
Ons Product
Afdichting membranen
Afdichting apparatuur
Afdichting harsen
Informatiecentrum
Onze geschiedenis
Ons certificaat
Onze service
Contact informatie

No.32 Siyuan weg High Tech industriële ontwikkeling Zone, Shandong Qingdao

Tel: +86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun waterdicht Technology Co., Ltd voorbehouden alle rechten.