logo

Kennis

Neem contact op met ons

PVC bouwmethode

Oct 25, 2017

Bouwmethode

Koude steken hechting
Deze wordt toegepast op de zijwand van de kelder, souterrain dakbedekking. PVC blad kan strak verlijmen door speciale lijm met de basis cursus, de rol van isolatie, bescherming en buffer.

Smelten van hechting
1. het PVC afdichting moet soepel worden vrijgemaakt zonder buigen, hangend, stam, rimpels, schade etc.
2. de soldeer kant worden gereinigd en droog gehouden voordat de naad lassen. De hoek tussen tip lassen en lassen van richting moet 45o. Compressie roller en lassen tip parallel met een afstand van ongeveer 5 mm. Bright-gekleurde smelten verschijnt rond lassen tip. Soldeer springt, Spring lassen, verschroeien en onvast lassen is verboden.
3. op één naad lassen, bedraagt de breedte van de schoot maar liefst 60mm voor dakbedekking project en niet minder dan 100mm voor ondergrondse project. Over dubbele naad lassen, is de breedte van de gereserveerde schoot afhankelijk van verschillende lasmachines.
4. het einde van de sluiting van blad is vastgemaakt door speciale trim strip, met maximale afstand van maar liefst 900 mm tussen nagels. Afdichting samengestelde en cement mortel worden gebruikt voor de definitieve sluiting en die betrekking hebben op.

Kennis van de relevante industrie
Ons Product
Afdichting membranen
Afdichting apparatuur
Afdichting harsen
Informatiecentrum
Onze geschiedenis
Ons certificaat
Onze service
Contact informatie

No.32 Siyuan weg High Tech industriële ontwikkeling Zone, Shandong Qingdao

Tel: +86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun waterdicht Technology Co., Ltd voorbehouden alle rechten.