logo

Kennis

Neem contact op met ons

De voordelen van EPDM-TBD afdichting membraan

Sep 19, 2017

EPDM-TBD is een nieuw soort milieuvriendelijke dakbedekking membraan, nu gebruikt voor dakbedekking projecten, blootgesteld

dakpannen, bouw van funderingen, kelders, opslagtanks, subways, tunnels, supermarkten, luchthavens en andere gebouwen waterproof.Compared met andere waterdichte membranen, de EPDM-TBD hebben meer voordelen zijn als volgt:


1.Super sterke bundelende kracht, de film van een zelfklevende laag direct gegenereerd door polymerisatie, kan niet worden gestript, verzegelde waterdichte niet channeling water.

 

2.Binnenlandse en buitenlandse polymeer zelfklevende afdichting membraan: de eerste oppervlak van het materiaal rechtstreeks uit de formatie van zelfklevende laag verlijmen van technologie, kan worden gecombineerd met het beton gekleefde samen tot een permanente waterdichte effect.


3.Super weerstand tegen veroudering van het klimaat, ozon weerstand, resistentie tegen ultraviolet licht, voldoen aan de eisen van een scala van milieuomstandigheden.

22.png

4.hoge sterkte, hoge rek, hoge weerstand tegen piercing, hoge buigen, uitstekende flexibiliteit, aan te passen aan de vervorming van de verschillende structuren van het gebouw.


5.NAT van bouw, ronde kan worden gelast, wijzigen de traditionele EPDM kan de nadelen niet lassen.


6.uitstekende hoge weerstand, lage temperatuur, tot-40 ℃ is en niet scheurt, asfalt en andere spoel kunnen niet worden bereikt.

33.png

7.uitstekende bestendigheid tegen chemische corrosie, op lange termijn tegen een verscheidenheid van natuurlijke milieu, erosie van chemische stoffen.

8.materiële drager lichte, niet-toxisch, smaakloos, groen, weerstand tegen het wortelsysteem, kun het levende ecologische.

9.koude bouw, hoeft te gebruiken gestart door operaties, bouw is eenvoudig, veilig en milieuvriendelijk, handig en snel.

44.png

Kennis van de relevante industrie
Ons Product
Afdichting membranen
Afdichting apparatuur
Afdichting harsen
Informatiecentrum
Onze geschiedenis
Ons certificaat
Onze service
Contact informatie

No.32 Siyuan weg High Tech industriële ontwikkeling Zone, Shandong Qingdao

Tel: +86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun waterdicht Technology Co., Ltd voorbehouden alle rechten.