logo

Kennis

Neem contact op met ons

Welk type van waterdichte laag moet worden beschermd

Oct 24, 2017

Binnen dewaterdicht membraan fabrikanten: veel gebruikers willen weten wat soorten waterdichte laag moeten doen beschermlaag, waterdichte belangrijkste indoor en outdoor waterdicht, meestal in het huis badkamersvernieuwing afgewerkte waterdichte laag ook moeten blijven na de tegel bouw, constructie zullen direct raken de waterdichte laag, het is gemakkelijk om de schade van een waterdichte laag vormen. Als niet is gevonden in de tijd om te herstellen dat de schade zal leiden tot lekkage, dus moeten we het afronden van de beschermlaag en vervolgens achter het bouwproces van de tegel. Of in de waterdichte laag te doen van de tijdelijke bescherming en vervolgens de bouw.


Buiten waterdicht, zoals het dak van de legdatum waterdichte laag gebouw, als het dak vaak ondervonden schade, sommige activiteiten van het dak, de noodzaak om te waterdichte beschermende laag, u kunt de waterdichte laag, te beschermen tegen schade, en de waterdicht kunt uitstellen De verstreken leeftijd van de laag.


Maar het nadeel is dat zodra de lekkage, het lek niet zeker is, dat je moet drop de beschermlaag voor waterdichte reparatie, en nu zijn er veel buiten afdichting, zoals aluminiumfolie oppervlak, zand oppervlak, rock oppervlak, enzovoort. De volgende zijn hetzelfde als de "Aluminiumfolie oppervlak waterdicht membraan maximaal beperken van de reflectie van de stralen van de zon, dan verminderen de binnentemperatuur en kan sterk verlengen de levensduur van het dak waterdichte laag, zand oppervlak waterdicht membraan kan de slijtage te verhogen weerstand van de waterdichte membraan, is zelfs als sommige mensen Neem contact op met het probleem niet, dus, over de vraag welke waterdichte laag is nodig te doen van de beschermende laag, je moet worden gebaseerd op de situatie, met inbegrip van een verscheidenheid van elementen.

Kennis van de relevante industrie
Ons Product
Afdichting membranen
Afdichting apparatuur
Afdichting harsen
Informatiecentrum
Onze geschiedenis
Ons certificaat
Onze service
Contact informatie

No.32 Siyuan weg High Tech industriële ontwikkeling Zone, Shandong Qingdao

Tel: +86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun waterdicht Technology Co., Ltd voorbehouden alle rechten.