logo

Nieuws

Neem contact op met ons

Voordelen van zelfklevende waterdicht materiaal

Oct 17, 2017

Voordelen van zelfklevende waterproofrollend materieel

 

Het heeft een superieure hechting.Zelfklevende waterdichte opgerolde materiaal heeft uitstekende verlijmen van kracht op het honk, zelfs als er is een aantal van de kleinere doordringende schade, ook kan een natuurlijke genezing, omdat de lijm film waterproofing materialen, als voldoet aan de harde voorwerpen in, ook automatisch en het object van de duik, zelfklevende polymeerfolie waterproofing materialen, veel deskundigen noemen dit zelfhelend vermogen spoel van psychische krachten.Bovendien, heeft het ook goede waterdichte functie.Kan worden toegepast op de industrie en bouw van dakbedekking waterdicht, kelder, reservoir, DAMMEN, tunnels, spoorwegtunnels, onderdak, graan depot, de stank, behandeling van afvalwater en andere waterdichte bouwproject.

 

De voordelen van zelfklevende waterdicht rollen materialen in dezelfde sector zijn als volgt:

 

1. zelfklevende waterdichte rollende materialen hebben nul uitstoot van rookgasafvoer bereikt vanwege het gebruik van lijm en warm asfalt. Het helpt ook verminderen bouw lawaai door grote apparatuur niet te gebruiken.


2. een ander voordeel van zelfklevende waterdicht rollend materieel is dat het kan worden gebruikt op plaatsen waar andere bouwmethodes kunnen niet worden uitgevoerd.


3. zelfklevende waterdicht rollend materiaal, met name zelfklevende tapes op het basisniveau en zand Zelfklevende film waterdicht rollend materiaal, kan helpen verlichten van de eigenaar zorgen over warm lassen spoel.


4. de voordelen van zelfklevende waterdichte opgerolde materiaal naast bouw zonder geur, dit soort spoel biedt flexibiliteit voor ontwerpers in de vooruitgang en het aspect van de bouw, een oplossing bieden voor de vele uitdagingen in het ontwerp van dakGerelateerd nieuws
Ons Product
Afdichting membranen
Afdichting apparatuur
Afdichting harsen
Informatiecentrum
Onze geschiedenis
Ons certificaat
Onze service
Contact informatie

No.32 Siyuan weg High Tech industriële ontwikkeling Zone, Shandong Qingdao

Tel: +86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun waterdicht Technology Co., Ltd voorbehouden alle rechten.