logo

Nieuws

Neem contact op met ons

Indeling van binnen waterdichte coatings

Jul 25, 2017

Flexibele mortel: emulsie- en mortelverhouding is 5: 4, met flexibiliteit, zelfs als de basis vervormingsbreuken geen waterdicht effect hebben. Meer gebruikt voor metopen en grondoppervlak, kan niet worden gebruikt voor bovenoppervlak, zoals water, als waterdicht niet goed was, er is infiltratie, is het heel makkelijk om zeep te pakken. Prijs: 300-500 yuan / vat, een vat 18 kg. Flexibele mortel heeft ook een klasse van silicone-type waterdichte coatings, behoren tot hoogwaardig flexibel mortel, elastische spanning en flexibiliteit zijn erg goed, maar de prijs van 600 yuan / vaten, duurder, zeer zeldzaam in de markt.

Acryl ester: Zuivere vloeistof, open deksel wordt gebruikt. Water kan met de grond gemengd worden, het is makkelijk te combineren met de kloof om een stevige waterdichte laag te vormen, beter waterdicht effect dan flexibel mortel. Na het poetsen, moeten we de oppervlaktebehandeling, zoals nap of zand opheffen, de wrijving verhogen, makkelijk bakstenen plakken. Door het goede waterdichte effect zijn flexibele mortel en acrylester meer geschikt voor langdurige onderdompeling in het milieu. Prijs: 300-500 yuan / vat, een vat 18 kg.

Eéncomponent polyurethaan: zowel binnen als buiten de kamer, de borstel is erg dik, ongeveer 3 mm, en elastische spanning in meer dan 300%, zeer veerkrachtig, elk substraat kraken zal zijn kraak niet maken, waterdicht effect is het beste. Hoewel de beveiliging kan worden gecontroleerd in de milieueisen van de kolom, maar dit soort waterdichte coatinggeur, zijn de algemene mensen moeilijk te accepteren, en zeer individuele merken van milieuprestaties zijn niet standaard. Polyurethaan is rubberachtig, zeer dik, de constructie moet schraper gebruiken, zeer moeizaam, complexer. Na het poetsen moet de coating worden aangebracht op oppervlaktebehandeling, dutje of zand om wrijving te verhogen, makkelijk om bakstenen te plakken. Prijs: 500 yuan / vat, een emmer 18 kg.


Gerelateerd nieuws
Ons Product
Afdichting membranen
Afdichting apparatuur
Afdichting harsen
Informatiecentrum
Onze geschiedenis
Ons certificaat
Onze service
Contact informatie

No.32 Siyuan weg High Tech industriële ontwikkeling Zone, Shandong Qingdao

Tel: +86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun waterdicht Technology Co., Ltd voorbehouden alle rechten.