logo

Nieuws

Neem contact op met ons

De toekomstige ontwikkelingsituatie van milieuvriendelijke waterdichtingsmaterialen en -systemen

Jul 25, 2017

Door de komst van sterke koude lucht is het noorden nu meer bevroren, koud, zand. In de Verenigde Staten heeft EPDM waterdichtingsmembraan en plantendaksysteem, met energiebesparende TPO bescherming tegen waterdichtheid, de traditionele trend van waterdichte materialen aanzienlijk overschreden.

Milieuvriendelijke waterdichte materialen verslaggever van vandaag van de "Ninth China International Roofing and Building Waterdichttechnologie tentoonstelling" Met inachtneming van het feit dat bij het verstedelijkingsproces en de verbetering van de levensstandaard van de mensen de milieueisen van mensen strengere, milieuvriendelijk waterdicht materiaal zijn Ontwikkelen naar deze trend. En een reeks producten van het US Carlyle Waterproof systeem, met zijn energiebesparende milieuvoordelen in de tentoonstelling trok een groot aantal toeschouwers op.

Het zuidelijke deel van China, met name de provincie Guangdong en de provincie Hainan, wordt beïnvloed door tropisch en subtropisch klimaat, dat het hele jaar door in hoge temperaturen en regenachtig staat. In het noorden is meer bevroren, koud, zand.

Dit vereist dat de fabrikant van waterdichte materialen en aannemers voor waterdichtingswerken hetzelfde waterdichtingsmateriaal en dezelfde werkmethode op alle gebieden toepassen. In de Verenigde Staten, met energiebesparende TPO milieubescherming waterdichte materialen, EPDM milieubescherming waterdichte materialen en planten dakbedekkingssysteem heeft de traditionele trend van waterdichte rol aanzienlijk overschreden.


Gerelateerd nieuws
Ons Product
Afdichting membranen
Afdichting apparatuur
Afdichting harsen
Informatiecentrum
Onze geschiedenis
Ons certificaat
Onze service
Contact informatie

No.32 Siyuan weg High Tech industriële ontwikkeling Zone, Shandong Qingdao

Tel: +86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun waterdicht Technology Co., Ltd voorbehouden alle rechten.