logo

Nieuws

Neem contact op met ons

Wat is HDPE waterdicht membraan

Oct 26, 2017

Niet-asfaltbasis polymeer   zelfklevend waterdichtingsmembraan   is een nieuw type waterdicht materiaal dat veel gebruikt wordt in waterdicht engineering. Het membraan is gemaakt van polymeer materiaal als het basismateriaal en bekleed met een niet-asfalt gebaseerde groene polymeer zelfklevende laag. Milieubescherming polymeer zelfklevende laag verouderingsbestendigheid sterk verbeterd, dan de algemene polymeer membraan laag van de verouderende prestatie is superieure.
2 product eigenschappen
1, niet-asfaltbasis polymeer zelfklevend waterdicht membraan, zowel polymeer waterdichtingsmembraan als zelfklevende spoelvoordelen, die de anti-punctuur sterk verbeteren, zelfhelend, hoge weerstand, lage temperatuurprestaties, stabiliteit van de chemische stoffen stabieler;
2, niet-asfaltbasis polymeer zelfklevend waterdichtingsmembraan met zelfklevende bouwtechnologie, constructie is handiger;
3, zelfklevende laag met behulp van het bedrijf ontwikkelde milieuvriendelijke polymeer zelfklevende anti-aging prestaties sterk verbeterd om het permanente zelfklevende effect te waarborgen;
4, niet-asfaltbasis polymeer zelfklevend waterdicht membraan om de mogelijkheid van polymeermembraan te bereiken, kanaliseert geen water;
5, veiligheids- en milieubescherming; polymeer substraat en zelfklevende materialen , worden gebruikt schadelijke, niet-giftige vervuiling-vrij milieu formule.
Transport en opslag
1) Opslag en transport, verschillende soorten, specificaties van het product moeten apart worden gestapeld, niet gemengd worden. Vermijd zon en regen, let op de ventilatie. De opslagtemperatuur mag niet hoger zijn dan 45 ° C, de platte opslaghoogte van maximaal 5 lagen, een stapel stapelen, verboden met zuur, alkali, olie en organische oplosmiddelen en ander contact.
2) om de kantel- of dwarsdruk te voorkomen, indien nodig, gestempeld blad.
3) Bij normale opslag- en transportomstandigheden is de opslagperiode 1 jaar vanaf de productie datum.
Vierde, bouwvoorbereiding
4.1 Technische voorbereiding
De voorbereiding van waterdicht bouwprogramma, een gedetailleerde technische achtergrond. Al het bouwpersoneel om te beoordelen, certificaten. Organisatie van alle bouwpersoneel om de relevante operationele procedures, normen en procesvereisten uit te voeren om te leren, zodat "de hint nemen".
4.2 Materiële voorbereiding
Waterdicht materiaal voordat u de kwaliteit van de steekproef inspecteert, de aanpak en de inspectie van materialen, inspectie van gekwalificeerde materialen voor gebruik.
(1) Waar de bouwplaats van het waterdichtingsmembraan binnenkomt, moet vergezeld gaan van een fabrieksgarantieboek en vermeld de productiedatum, batchnummer, grootte, naam.
(2) in overeenstemming met de relevante normen en wettelijke vereisten voor bemonstering en testen, gekwalificeerd na quasi-gebruik.


Gerelateerd nieuws
Ons Product
Afdichting membranen
Afdichting apparatuur
Afdichting harsen
Informatiecentrum
Onze geschiedenis
Ons certificaat
Onze service
Contact informatie

No.32 Siyuan weg High Tech industriële ontwikkeling Zone, Shandong Qingdao

Tel: +86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun waterdicht Technology Co., Ltd voorbehouden alle rechten.