logo

producten

Neem contact op met ons

Zelfklevende EVA waterdicht Geomembranen

Zelfklevende EVA waterdicht Geomembranen

Productintroductie: het Geomembraan film is gemaakt van kunsthars (HDPE, LDPE, EVA, ECB) als het basismateriaal, en het materiaal waterdicht en anti-Ziebladzijde gemaakt door toevoeging van antioxidant, UV absorberend en kleur moeder. HDPE Geomembraan, de fysische en mechanische eigenschappen...

Chat Now

Productdetails

Productintroductie:

Het Geomembraan film is gemaakt van kunsthars (HDPE, LDPE, EVA, ECB) als het basismateriaal en het materiaal van het waterdicht en anti-Ziebladzijde gemaakt door de toevoeging van antioxidant, UV absorberend en kleur moeder.

HDPE Geomembraan, de fysische en mechanische eigenschappen, kracht, weerstand tegen chemische corrosie, milieudruk kraken, wortel thorn, anti-lekke band en andere uitgebreide kenmerken.

LDPE, EVA rek, lage temperatuur prestaties, zachte bouw.

De Europese centrale bank geotechnische film is samengesteld van ethyleen vinylacrylaatcopolymeer en aardolie hars. Het behoort tot een hogere rang Geomembraan.

Type:

type.png


Veiligheidsinformatieblad:

HDPE指标.png

Product toepassingsbereik:

Het is van toepassing op de anti-lekkage en lekkage van de conservancy water werkt zoals het dak, reservoir, stuwmeer, storten, tunnel en brug.


Hot Tags: Zelfklevende EVA waterdichte Geomembranen, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, offerte, prijslijst
Verwante producten

Onderzoek

Ons Product
Afdichting membranen
Afdichting apparatuur
Afdichting harsen
Informatiecentrum
Onze geschiedenis
Ons certificaat
Onze service
Contact informatie

No.32 Siyuan weg High Tech industriële ontwikkeling Zone, Shandong Qingdao

Tel: +86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun waterdicht Technology Co., Ltd voorbehouden alle rechten.