logo

producten

Neem contact op met ons

TPO waterdicht bouwmateriaal met zelfklevende laag

TPO waterdicht bouwmateriaal met zelfklevende laag

TPO dakbedekking membraan: TPO is een enkel-laags vinyl membraan, zo dik als een één kwart, en komt op brede rollen van 1,2 m of 2.05m. Een lijm van proces voldoet het membraan op een substraat. De naden zijn gelast met een gang-achter-lasser en een hand-held warmte-gun. Wanneer de naden zijn warmte-gelast, is het...

Chat Now

Productdetails

TPO dakbedekking membraan:

 

TPO is een enkel-laags vinyl membraan, zo dik als een één kwart, en komt op brede rollen van 1,2 m of 2.05m. Een lijm van proces voldoet het membraan op een substraat. De naden zijn gelast met een gang-achter-lasser en een hand-held warmte-gun. Wanneer naden zijn warmte-gelast, het is van het grootste belang dat de warmte perfect gedurende de dag van installatie worden gekalibreerd, anders, koude, wind en vochtige weersomstandigheden, de kwaliteit van de gelaste naden zullen beïnvloeden. TPO dakbedekking is geïnstalleerd, moet een instrument worden gebruikt om te controleren de kwaliteit van de naden om ervoor te zorgen dat de warmte-weld heeft genomen.

 

Oppervlakte voorbereiding:

 

Voordat een TPO dakbedekking systeem kan worden geïnstalleerd, het substraat moet vrij zijn van stof, vuil en puin zodat een glad oppervlak voor het lijmen proces, maar een herstel van bestuur over een bestaand dak te installeren, kunnen ook zorgen voor een glad oppervlak. Ongeacht het type van de oppervlaktevoorbereiding is het TPO dakbedekking systeem nog steeds een interne lgs membraan dat zal niet zo lang als twee draads gewijzigd bitumen fakkel rubber dak membraan systeem.

 

Samenvatting:

 

TPO membraan heeft misschien enkele inconsistenties met de naad warmte-gelast, maar het is een goede dakbedekking-systeem.


Andere TPO-producten:

013.png

Hot Tags: TPO waterdicht bouwmateriaal met zelfklevende laag, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, offerte, prijslijst
Verwante producten

Onderzoek

Ons Product
Afdichting membranen
Afdichting apparatuur
Afdichting harsen
Informatiecentrum
Onze geschiedenis
Ons certificaat
Onze service
Contact informatie

No.32 Siyuan weg High Tech industriële ontwikkeling Zone, Shandong Qingdao

Tel: +86-532-66723995

waterproof2017@126.com

Copyright © Qingdao Shendun waterdicht Technology Co., Ltd voorbehouden alle rechten.